BULLS OFF TYSONS HOME

Wie zijn wij

Wij zijn Freddy en Yvonne Schuitema samen met onze twee zoons wonen wij in Winschoten wat gelegen ligt in het noordoosten van de provincie Groningen. We wonen een paar kilometer van het mooie Oldambtmeer.

Nadat wij de kleinere hondjes wegens ouderdom moesten laten gaan, zijn we op zoek gegaan naar een Bullmastiff. Het ras trok ons aan door het karakter en de bouw en de kracht die ze uitstralen. Dat is wat we zochten in een hond. Wij zijn toen bij de fokker gaan kijken en hebben Tyson mee genomen vanuit Leeuwarden naar Winschoten. Het was een geweldig pup, lief en sociaal.

Tyson is geboren op 31-8-2006 en is een zoon van My Big Fello Off Sandokans Home en Dunya V/D Bullhoeve. Tyson heeft HD C en ED-0, is aangekeurd en werd ingezet als dekreu. In 2009 is onze kennelnaam Bulls Off Tysons Home goed gekeurd.

Op 13 juni 2011 is Juna geboren. Ze is een dochter van Tyson en Chanel en heeft onze kennel versterkt. Juna heeft HD A en ED-1 en is aangekeurd door het rasvereniging Juna is een dame die sociaal en een geweldig lief karakter heeft, wat ze zeker heeft doorgegeven aan haar pups.

Op 1 juni 2015 is ons kennel versterkt door Skadi Bulls off Tysons Home. Skadi is een dochter van Juna en Max V/D Hemelboom. Skadi heeft HD A en ED-2 ze is een actieve bullmastiff die van beweging houdt, ze houdt niet van drukte, mensen zoekt ze echt uit, is geen allermans vriend en is niet geschikt voor de fok.

6 Oktober 2017 is Osiris Bulls off Tysons Home (Ozzy) geboren uit een nest van twee. Hij is een zoon van Juna en Eibe Fan It Roaske. Hij is erg speels en daagt graag Juna en Skadi uit, Ozzy heeft een goed en vriendelijk karakter.

Wij fokken uitsluitend met honden die HD A/B/C en ED 0/1 zijn getest. ED (Elleboogdysplasie) en HD (heupdysplasie). Alle honden die we inzetten hebben een DNA profiel, een FCI stamboom, ED en HD certificaten. Onze honden wonen in huis en niet in kennels. Ons doel is om te proberen om gezonde en vrolijke Bullmastiffs de wereld in te sturen door selectief te fokken. Show honden fokken wij niet, wij fokken ook niet op aanvraag en fokken een nestje voor ons zelf. Bij ons is maar één ras aanwezig en dat is de Bullmastiff, zodat wij ons volledig op het ras kunnen concentreren. Er zullen hier nooit meer dan vier volwassen Bullmastiff aanwezig zijn.

Wij fokken volgens de norm van de Raad van Beheer.

Wij wensen u veel plezier op onze website, Bulls Off Tysons Home!

Met vriendelijke groet,

Freddy en Yvonne Schuitema