BULLS OFF TYSONS HOME

Wie zijn wij

Wij zijn Freddy en Yvonne Schuitema samen met onze kinderen wonen wij in Winschoten Provincie Groningen.

Toen wij voor een bullmastiff kozen waren wij nog in het bezit van een kruising Rottweiler/Bullmastiff/BernerSennen Zino. Zino heeft ons doen zoeken naar het geweldige mooie ras "De Bullmastiff". Wij waren toen ook nog in het bezit van twee Jack Russels. Nadat wij onze oudste Jack Russell wegens ouderdom moesten laten gaan, zijn we op zoek gegaan naar een Bullmastiff en in 2006 is Tyson bij ons komen wonen.

Dat was ook de reden voor het aanvragen van onze kennelnaam in 2009 is deze ook vernoemd naar Tyson.

Wij hebben Tyson laten keuren en we hebben wat shows gelopen met goede resultaten. Tyson hebben we in mogen zetten als Dekreu

Juna is een Dochter van Tyson geboren 13 Juni 2011 zij is onze kennel komen versterken en heeft ons 2 mooie nestjes gegeven Skadi 1 Juni 2015 en Ozzy 6 Okt 2017.

Sinds Nov 2022 is Gaia onze kennel komen versterken zij zal nog gekeurd worden

Ons doel is om te proberen gezonde en vrolijke Bullmastiffs de wereld in te sturen. Wij fokken uitsluitend met een combinatie waarvan wij vinden dat het qua gezondheid en karakter bij elkaar past. En natuurlijk zijn wij geen helderzienden die in een pup kunnen kijken om te zeggen dat deze gezond zijn. Al onze honden die we gebruiken in onze kennel zullen in het bezit zijn van de benodigde testen krijgen.

Wij wensen u veel plezier op onze website, Bulls Off Tysons Home!

Met vriendelijke groet,

Freddy en Yvonne Schuitema