BULLS OFF TYSONS HOME

Pup Info

We zijn een door Raad van Beheer erkende kennel, onze naam ''Bulls Off Tysons Home'' is FCI geregistreerd.
Bulls Off Tysons Home fokt volgens het fokreglement van de Raad Van Beheer op Kynologisch gebied.

Wij zijn liefhebbers van het ras, de Bullmastiff. Wij werken en verdienen ons geld niet met onze honden. Dit houdt in dat als wij een nestje plannen die bij ons in huis opgroeien dat wij daarvoor vrije dagen moeten opnemen.

Wij fokken op zeer kleine schaal.
Gezondheid van onze honden staat op nummer één en wij proberen zo weinig mogelijk dezelfde reu/teef te gebruiken in onze kennel.
Wij fokken uitsluitend met een combinatie waarvan wij vinden dat het kan qua gezondheid en karakter, wij zijn geen helderzienden die in een reu/teef of pup kunnen kijken om te zeggen dat deze perfect gezond zijn.

Al onze honden die we gebruiken in onze kennel voor de fok zullen in het bezit zijn van een HD en ED uitslag, hart/longen test en een gezondheidsverklaring van de DA.
Onze honden die worden ingezet voor de fokkerij zijn ook op hart en longen beluisterd.
Wij laten HD-A en B en ED 0 en 1 toe in ons fokprogramma.

Als u interesse heeft in één van onze geplande nesten dan verwachten wij dat als u niet bekend bent met het ras “de Bullmastiff”, u zich heeft ingelezen of met ons contact heeft opgenomen voor een informatie gesprek.
Bent u wel bekend met het ras “de Bullmastiff”? Dan nodigen wij u graag uit zodra het bekend is dat één van onze dames drachtig is.
Als de dracht is bevestigt dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk kennismaking, zodat wij u en u onze honden leert kennen.
De pups groeien in huis op en zullen aan de diverse dagelijkse zaken in huis gewend zijn.
Met pups wordt een socialisatie training gedaan met zowel mens als dier en geluiden etc.
De pups krijgen een stamboom van Raad van Beheer op Kynologisch gebied genaamd: "FCI-stamboom." De pup zal voorzien zijn van een DNA-profiel en een chip.
- U krijgt bericht als de puppy's geboren zijn.
- U kunt op afspraak onder voorbehoud vanaf 2 a 3 weken de puppy's bezoeken.
De pups zijn bij het verlaten van het nest, uiteraard diverse 4x ontwormt, onderzocht door een dierenarts en hebben de eerste puppy enting gehad.
U krijgt ook een puppypakket mee en een koopovereenkomst.
Onze pup prijs varieert van €1.300 tot €1.500.

Heeft u interesse in een pup? Dan mag u mailen naar bullsofftysonshome@gmail.com.